Podjetje
V podjetju Mali elektronika se profesionalno ukvarjamo s proizvodnjo kovinskih izdelkov že od leta 1988. Smo uspešen dobavitelj, ki mu zaupajo številna slovenska in svetovna podjetja.
Ponašamo se s tradicijo, znanjem, kakovostjo in inovativnostjo.


VIZIJA PODJETJA MALI ELEKTRONIKA

Mali Elektronika bo diverzificirano in renomirano podjetje na evropskem nivoju, ki bo izdelovalo različne vrste hladilnih reber za moderne elektronske naprave. V sodelovanju s kupci bomo razvijali najzahtevnejša ohišja iz pločevine, inox pločevine in aluminija. V ta ohišja bodo vgrajene najsodobnejše elektronske naprave.

Vsa ohišja bodo po zahtevah kupca dobila tudi različne površinske obdelave, za zaščito izdelka in estetski videz. Ob tem pa bo naše temeljno vodilo skrb za okolje, zmanjševanje onesnaževanja in racionalna poraba energije.


POSLANSTVO PODJETJA MALI ELEKTRONIKA

Jedro naših aktivnosti predstavljajo storitve. To je sodelovanje naših strokovnjakov pri razvoju in proizvodnji izdelkov za naše kupce.

Vse to izvajamo na najmodernejših CNC strojih za obdelovanje kovin (rezkanje, vrtanje, prebijanje, krivljenje).

Hkrati se trudimo biti vedno in v vsaki situaciji družbeno odgovorno podjetje do svojih poslovnih partnerjev, kakor tudi do zaposlenih sodelavcev.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?