Kako do nas
Naš novi naslov je:
Loka 121
4290 Tržič

Iz ljubljanske smeri
Po avtocesti A2/E61 proti Bledu, izvoz Tržič, kjer nadaljujete pot po hitri cesti E652, mimo Zvirče. Pri Petrolu zavijete desno in se spustite po cesti Ste Marie Aux Mines, do križišča ki je ob vznožju, kjer zavijete desno in nato ponovno desno na Cesto na Loko, kjer boste čez cca. 1 km na vaši levi zagledali naše podjetje.

Iz kranjske smeri
Iz Kranja, po avtocesti A2/E61 proti Bledu, izvoz Tržič, kjer nadaljujete pot po hitri cesti E652, mimo Zvirče. Pri Petrolu zavijete desno in se spustite po cesti Ste Marie Aux Mines, do križišča ki je ob vznožju, kjer zavijete desno in nato ponovno desno na Cesto na Loko, kjer boste čez cca. 1 km na vaši levi zagledali naše podjetje.

Iz škofjeloške strani
Iz Škofje Loke proti Kranju.V Kranju pojdite na avtocesto A2/E61 proti Bledu, izvoz Tržič, kjer nadaljujete pot po hitri cesti E652, mimo Zvirče. Pri Petrolu zavijete desno in se spustite po cesti Ste Marie Aux Mines, do križišča ki je ob vznožju, kjer zavijete desno in nato ponovno desno na Cesto na Loko, kjer boste čez cca. 1 km na vaši levi zagledali naše podjetje.

Iz kamniške smeri
Iz Kamnika skozi Moste, Vodice, kjer pojdite na A2/E61 proti Bledu, izvoz Tržič, kjer nadaljujete pot po hitri cesti E652, mimo Zvirče. Pri Petrolu zavijete desno in se spustite po cesti Ste Marie Aux Mines, do križišča ki je ob vznožju, kjer zavijete desno in nato ponovno desno na Cesto na Loko, kjer boste čez cca. 1 km na vaši levi zagledali naše podjetje.Oglejte si MALI elektronika, Marjan Mali s.p. na večjem zemljevidu.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?